Wie ben ik? 

 

Mijn naam is Chantal Tuik, ik ben 43 jaar en woon in Breezand te Noord Holland. Ik ben getrouwd met Rob en wij hebben vier kinderen. Naast ons werk (Rob werkt als persoonlijk begeleider bij s' Heeren Loo), houden wij ook van ontspanning zoals sporten, de sauna, er op uit gaan met de kinderen, enz. 

 

Van jongs af aan wist ik dat ik in de zorg wilde gaan werken. Na diverse stages in de kraamzorg en ouderenzorg tijdens mijn opleiding tot verzorgende I.G., heb ik besloten om verder te gaan leren. 

 

Ik heb een half jaar gewerkt op een psychogeriatrische afdeling.  Daarna begon mijn opleiding  tot verpleegkundige in het MCA. Drie jaar lang een interne opleiding met werken en leren. Van de afdeling Cardiologie, een externe stage bij Esdégé-Reigersdaal, naar Chirurgie en als laatst de afdeling Kraam en Verloskunde. In februari 2004 heb ik mijn diploma gehaald en wat was ik trots!

 

Ik ben gaan werken in een verpleeghuis en heb daar gewerkt op een somatische afdeling. Daarna vond ik een nieuwe uitdaging bij 's Heeren Loo als flexmedewerkster. Daar werkte ik op diverse woningen en deed ervaring op binnen verschillende doelgroepen. Toen er een vacature vrij kwam bij de kinderthuiszorg, ben ik deze twee banen gaan combineren.  Daarnaast heb ik ook een aantal jaar gewerkt als regio verpleegkundige in de Kop van Noord Holland. Ik verleende zorg aan mannen met prostaatkanker en vrouwen met borstkanker en diende medisch specialistische geneesmiddelen toe.

 

Vanaf 2015 ben ik in de PGB-zorg gaan werken, wat inmiddels is uitgegroeid tot mijn eigen onderneming: 

 

Jouw lief...mijn zorg!